Ylläs MTB 2020!

Hei, vaikea koronaviruksen aiheuttama poikkeustila koettelee nyt monia tapahtumia. Myös Ylläs MTB 2020 tapahtuman osalta olemme punninneet eri vaihtoehtoja ja päädyimmekin alkukeväästä lykkäämään ilmoittautumisen avaamista. Tapahtuman ajankohta sijoittuu vasta kesän loppupuolelle, 8. elokuuta, joten toivomme että tilanne viruksen osalta olisi silloin jo helpottanut.

Tästä syystä haluamme tuoda mukavia uutisia kaiken tämän keskelle.

Ilmoittautuminen on avattu tänään 1.4.2020. Kesän 2020 tapahtumaan olemme suunnittelleet ihan uusia reittilinjauksia ja ne paljastetaan myöhemmin kesällä. Sen voimme luvata, että tarjolla on upeita Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemia sekä hikinousuja, hulppeita alamäkiä ja timanttisia polkuja!

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumissivulle →

Mikäli koronavirus aiheuttaa Ylläs MTB 2020 tapahtuman peruuntumisen voit siirtää osallistumisesi seuraavan kesän tapahtumaan tai voimme vaihtoehtoisesti palauttaa puolet osallistumismaksustasi.

Terveyttä ja kireitä ketjuja, Ylläs MTB

← Etusivulle