Tapahtuman
yhteistyö­kumppanit

Hienon tapahtuman järjestäminen on mahdollista hienojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Suuri kiitos kaikille tapahtumassa mukana oleville tahoille, olette parhaita.

Pääyhteistyö­kumppani

Ylläksen ystävien ikioma lehti, joka on kiinnostunut kaikesta Ylläksen ympärillä tapahtuvasta kuten lintukaimansakin. Kuukkeli on poliittisesti riippumaton matkailun äänenkannattaja. Ylläksellä toimitettu, matkailijoille suunnattu tabloidikokoinen lehti, jota myös paikalliset lukevat innokkaasti. Ilmestyy 19 kertaa vuodessa, keväällä viikoittain, muulloin harvemmin – matkailusesonkien mukaan.

Yhteistyössä mukana

Kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga sijaitsee Yllästunturin puurajassa, josta avautuvat upeat näköalat taivaan rantaan asti. Näkymät vaihtuvat niin vuorokauden kuin vuodenajankin mukaan tehden jokaisesta hetkestä hotellissamme erityisen.

Jounin Kaupasta on tullut kohtaamis- ja ostospaikka paikallisille, lomalaisille ja jopa rakkaille ruotsalaisille. Nykyinen kauppias Sampo Kaulanen on jo kolmatta polvea Jounin Kaupassa ja neljäs sukupolvi on kasvamassa kaupan takahuoneessa.

Pieni ja kotoisa, ulkoilmahenkisen pariskunnan omistama Lodge 67 ̊N sijaitsee Äkäslompolon kylän sydämessä, Yllästunturin juurella, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston naapurina. Tilavat huoneet, monikäyttöiset yhteiset tilat sekä kätevä sijainti luovat onnistuneet puitteet reissullesi.

Lomarengas on Suomen vanhin ja tunnetuin vuokramökkien ja loma-asuntojen välittäjä. Meiltä löydät lomamökit eräkämpistä hulppeisiin huviloihin. Valitse omasi liki 4000 kotimaan loma-asunnon joukosta.

Remankeli-korusarja käyttää päämateriaalinaan pohjois-suomalaisia jo parhaat polkunsa rullanneita pyöränketjuja ja sisäkumeja. Näistä syntyy robustin- ja räyhäkänkauniita ranne-, korva- ja kaulakoruja sekä asusteita, joihin osat puretaan ja putsataan itse käsin. Remankeli tekee rakkaudella romusta rouheeta.

Kahdeksan vuodenaikaa. Seitsemän tunturia. Kaksi kylää. Kansallispuisto, jossa maailman puhtain ilma. Tervetuloa tutustumaan ympärivuotiseen Ylläkseen.